Wandsworth Common
Wandsworth Common

Glass pavilion extension. Designed by Neel Dakshy as project Architect at Open London.

Wandsworth Common
Wandsworth Common

Detail of structural glass curtain wall designed by Neel Dakshy as project Architect with Open London.

Wandworth Common
Wandworth Common

Limewashed oak cantilevered staircase. Designed by Neel Dakshy, as project Architect at Open London.

Wandsworth Common
Wandsworth Common

Glass pavilion extension. Designed by Neel Dakshy as project Architect at Open London.

1/5
Wandsworth Common

Full refurbishment of an existing post war townhouse, including basement and glazed pavilion extension.

The basement was conceived to declutter the living space and allow greater appreciation of the highly detailed, bespoke fixtures including a gravity defying cantilevered staircase.

Special negotiation with Building Control was required for this project, which also included concealed fire sprinklers to allow an open plan over four storey.

As Project Architect with Open London, in collaboration with Borgos Pieper Architects, Barcelona.